Mai jos apare o descriere a statiunii Brasov cu locatiile care ofera cazare Brasov dar si pensiuni Brasov in 2011 si 2012. Cazare Brasov la preturi rezonabile si cazare Brasov pentru toate buzunarele si toate genurile de oameni.

Pensiuni din Brasov | Despre Brasov

Cazare Brasov, Pensiuni Brasov

Batran oras medieval, cu ecouri de epoca, cu lire si instrumente ce ne aduc aminte de palate si trubaduri, de printese si domnite tinere si vesele, cu dale adanci in istorie si o umbra maiestuoasa sub forma unei biserici negre..., Brasovul a fost dintotdeauna si va ramane o legenda intre orase, un inceput de poveste, un fir de adaugat dupa deget de suflet, un oras al muzicii, al istoriei, al muntelui, al indragostitilor.

„El: Averea mea nu-nseamna numai banul
De nunta noastra un munte-ti daruiesc
Si-o casa sa ne facem, ca tot omul
In care sa te duc sa te iubesc

Ea: Iubitul meu, te insotesc oriunde
Spre piscu-nalt al marelui destin
Poteca noastra duce inspre munte
Esti zeul meu, deci tie ma inchin

(Logodna pe Caraiman - Dragos Balan - Condorul Brasov)”

Tampa si masivul Postavaru privesc in jos catre Brasov ca si cum ar stii ca ei sunt gigantii ce trebuie sa protejeze acel „copil al muntelui” nascut in mijlocul lor pentru a le darui amintiri cu oameni tineri si mereu frumosi, cu cerbi de aur, cu studenti pentru care lumea este doar un covor de inceput, cu monumente deosebite si remarcabile, cu cladiri ridicate in stil baroc.

Principala atractie o reprezinta orasul vechi - cartierul Schei, inca plin de farmec, unde veti gasi o multime de case si obiecte vechi, in special pe filon religios.

Brasov, capitala judetului, cu o populatie de  peste 300 000 de locuitori, este situata in partea central-estica a Romaniei, la poalele varfului Tampa (967m). Important centru industrial, cultural si de afaceri, Brasov este si un centru universitar de traditie. Datorita numeroaselor monumente istorice si artistice, el este unul dintre cele mai importante centre turistice ale tarii. Existenta sa a fost atestata documentar din 1235 pe o veche constructie dacica si a fost mentionata in documentele teutonilor in 1211-1222.

Istoric

In judetul Brasov comunitatile umane au fost atestate inca din indepartata epoca a fierului, in neolitic, iar arheologic a fost atestat din epoca bronzului.

Epoca fierului a marcat stabilirea identitatii triburilor nord-danubiene si trecerea spre o noua etapa a culturii geto-dacice .

In 1235 are loc prima atestare documentara in Catalogul Ninivensis cu numele de Corona; Brasovul mai fiind mentionat de-a lungul anilor si sub denumirile: Barasu (1252), Brasu (1271), Braso (1288), Kronstadt si Brassó.
Inceputul secolului XIV marcheaza orasul prin ridicarea unui maiestuos si impresionant sistem de fortificatii al cetatii medievale, burgul fiind concentrat in jurul Pietei Sfatului de astazi si al Bisericii Sfanta Maria, astazi Biserica Neagra, construita intre anii 1383 si 1477; iar a doua jumatate a acestui secol confirma Brasovul ca si centru administrativ si ecleziastic al Tarii Barsei.

In secolul XVII va fi finalizat sistemul de fortificare compus din: zidul de incinta, dublat sau triplat in zonele expuse, intarit de 28 de turnuri in plan patrat, opt bastioane si patru porti. Tot in acest secol se va construi o sosea spre Tara Romaneasca prin pasul Timis, Piata Sfatului va fi pavata cu piatra si va fi construit grandiosul edificiu baroc, Biserica romano-catolica Sfintii Petru si Pavel si Biserica ortodoxa greaca Sf. Treime.

Secolul al XVIII-lea va fi unul de inflorire al Brasovului atat din punct de vedere al comertului cat si din punct de vedere cultural, administrativ:

- in 1823 \"Wilhelm Scherg&Comp\" va fi prima fabrica de stofe care isi deschide portile la Brasov,
- in 1851 ia nastere primul gimnaziu din Brasov, astazi Colegiul National Andrei Saguna;
- in 1873 - are loc inaugurarea Garii Brasov, odata cu prima linie ferata Brasov – Sighisoara;
- 1882 deschide un nou concept al acestui oras si anume spectacolele de muzica, in acest an avand loc premiera nationala a operetei \"Crai Nou\" a lui Ciprian Porumbescu ;
- in 1892 brasovenii au putut sa ia legatura intre ei prin reteaua de telefonie, deoarece atunci au inceput sa functioneze primele posturi telefonice in Brasov;
- in 1898 a fost terminata constructia Palatului Finantelor, actualul sediu al Primariei;
- in 7 decembrie 1918 primarul german dr. Ernst Karl Schnell, impreuna cu fruntasii nationalitatilor locale au salutat intrarea armatei romane in Brasov;

Astazi, Brasovul inca mai pastreaza aerul medieval de odinioara care ii confera un misticism aparte, o nota de romantism si frumustete si-l plaseaza undeva intre marile orase europene. El se numara printre cele mai pitoresti regiuni din Transilvania , beneficiind de un bogat patrimoniu care consta in monumente istorice si arhitecturale.
Pe langa aceste simboluri ale Brasovului, orasul s-a remarcat inca din vechime ca si important centru cultural si turistic in tara

Biserica Bartolomeu este cunoscuta ca unul dintre cele mai vechi monumente de arhitectura din Brasov, si a fost ridicata in stil romantic in 1233. Lacasul are un aspect masiv si este inconjurata de un zid de cetate. Una dintre capele mai pastreaza si astazi fragmente din trescele originale.

Bula papala emisa in 1399 amintea de biserica Sf. Nicolae, care a fost ridicata din piatra cu sprijinul voievozilor Vlad Calugarul, Neagoe Basarab, Petru Cercel, Aron Voda si Mihai Viteazu. Lacasul a fost atestat documentar in anul 1292 si are un patrimoniu ce cuprinde odoare si diverse obiecte bisericesti pastrate din timpul voievozilor Constantin Brancoveanu, Neagoe Basarab, Serban Cantacuzino si Aron Voda.

Casa Sfatului a apartinut initial breslei cojocarilor si a fost atestata documentar in 1426.Intre anii 1525-1528 a fost ridicat turnul inalt de 58 m pentru a servi ca punct de observatie. In prezent cladirea face parte din sectiile Muzeului de Istorie.

Asezare Geografica

Judetul Brasov se gaseste in zona central-estica a Romaniei, la 45°38’ latitudine nordica si 25°35’ longitudine estica, la intersectia drumurilor comerciale care leaga Balcanii de restul Europei.
Se intinde pe 5.363 km patrati, care reprezinta 2,2 % din teritoriul tarii si numara peste 600.000 de locuitori.

Judetul Brasov ocupa cea mai mare parte a depresiunilor Brasov si Fagaras, unitatile de relief avand altitudini cuprinse intre 400 si 2544 m.
Zona dealurilor subcarpatice si zona montana ocupa circa jumatate din teritoriul judetului, restul fiind reprezentat de zona depresiunilor Barsei, Fagarasului si platoul Hartibaci.

Relief

Teritoriul administrativ al orasului Brasov se incadreaza in partea sudica a depresiunii Brasovului, la contact cu rama muntoasa, respectiv cu fluxul intern al Carpatilor Orientali.

Regiunea se compune din doua unitati distincte : depresiunea Brasovului si orogenul Carpatilor Orientali, iar la contactul dintre acestea s-au dezvoltat o serie de piemonturi ca urmare a activitatilor factorilor externi, si anume:

- piemontul orasului Brasov
- piemontul Sacele
- culoarul piemontan Rasnov.

Din punct de vedere morfologic se disting trei trepte majore de relief:

- treapta muntilor inalti, cu inaltimi de peste 1700m
muntii Barsei, respectiv masivele Postavarul si Piatra Mare;
- treapta muntilor scunzi cu inaltimi intre 800 si 1700m, in care se incadreaza muntii Intorsura Buzaului, Darstelor, Tampa, Poiana Brasovului, Codlei si Persani;
- treapta depresiunilor, cu inaltimi intre 450 si 700 m altitudine.

Clima

Clima judetului Brasov are un specific temperat-continental caracterizandu-se prin nota de tranzitie intre clima temperata de tip oceanic si cea temperata de tip continental: mai umeda si racoroasa in zonele de munte, cu precipitatii relativ reduse si temperaturi usor scazute in zonele mai joase.
Inversiunile de temperatura nu sunt numeroase; din acest motiv, temperaturile minime din timpul iernii nu se inscriu in valorile extreme. Cantitatea de precipitatii este relativ mai ridicata ca urmare a contrastelor diurne mici.

Temperatura medie multianuala a aerului este de 6-7°C, temperatura maxima absoluta fi ind de 37°C in luna august, iar temperatura minima absoluta de –38,5°C a fost inregistrata la Bod in 25 ianuarie 1942.

Umiditatea aerului are valori medii anuale de 75%.

La nivelul municipiului cantitatea medie anuala de precipitatii este de 124,8 mc, iar durata medie anuala a stratului de zapada este de 70,8 zile.


Obiective turistice:

Biserica Neagra - (secolele 14 - 15), cea mai mare constructie in stil gotic din Romania, avand cea mai mare orga din Europa. Aici puteti asculta concerte de muzica clasica si preclasica (concertul de Craciun este celebru). In fata bisericii se afla statuia marelui umanist german Johannes Honterus
Casa Hirscher - Cunoscuta si ca Sala negustorilor, construita in stil renascentist (intre 1539-1545)
Dupa Ziduri  - parte din centura de fortificatie medievala a Brasovului
Vechea cetatuie a Brasovului - Este o constructie fortificata construita in lemn si piatra, in prezent transformata intr-un restaurant cu totul special
Turnul Alb si Turnul Negru - Turnul Alb, in forma circulara si Turnul Negru, in forma patrata, puncte-cheie in lantul de aparare a vechiului burg
Bastionul Tesatorilor  - considerat a fi o constructie unica in felul sau in Romania, este cel mai bine pastrat intre cele 7 bastioane ale cetatii din secolul 16. In prezent, aici se afla Muzeul Cetatii Brasov
Prima Scoala Romaneasca - Gazduieste o sectiune care include diverse expozitii din istoria tipariturii (manuscrise vechi, editii princeps, lucrarile tiparite de Coresi). In aceasta cladire exista, de asemenea, sala de clasa a Primei scoli romanesti din Transilvania
Muzeul de Arta - cu o colectie extraordinara de opere apartinand unor artisti romani si straini, gazduieste expozitii foarte interesante, printre cele mai recente fiind Dali, Miro, Portretul flamand
Poarta Schei  - dateaza de la inceputul secolului XIX, este construita in stil clasic
Poarta Ecaterinei - este o adevarata bijuterie arhitecturala si a fost construita in 1559
Casa Sfatului - dateaza din secolul XV, domina orasul vechi. In prezent este Muzeul de istorie al judetului Brasov, impartit pe patru sectiuni : arheologie, istorie medievala moderna si contemporana
Biserica Sf. Bartolomeu - este cel mai vechi monument arhitectural al orasului, construit la mijlocul secolului XIII intr-un stil combinat intre gotic si romanic. Pe fatada sudica este un ceas solar.
CANALUL SI BASTIONUL GRAFT - Bastionul Graft , ridicat in secolul al XV-lea, aparat si intretinut pe costurile breslei selarilor, facea legatura intre Turnul Alb si incintele de aparare ale orasului. In secolul al XVI-lea se construieste in aceasta zona zidul de aparare cu opt turnuri si tot atunci a fost sapat canalul Graft pentru drenarea apelor scurse de pe pantele dealului Warthe. In urma inundatiilor din 1809, fundatiile fortifi cate au fost slabite, iar zidurile au fost sprijinite cu arcuri de sustinere.
POARTA ECATERINA - Poarta Catharinei (Ecaterinei) este cea mai bine pastrata poarta de acces in oras. A fost ridicata in 1559 pe cheltuiala magistratului Johannes Beckner fiind principala poarta de acces catre oras dinspre Schei si avand in plus rol de “bastion de colt”.
POARTA SCHEI - A fost construita intre anii 1827 – 1828 cu contributia financiara a negustorilor scheieni, pentru a usura accesul spre oras din cartierul romanesc.
TURNUL NEGRU SI TURNUL ALB - Turnul Negru a fost ridicat in secolul al XIV-lea. La 23 iulie 1559 a fost lovit de un traznet si a ars, ramanandu-i numele sub care e cunoscut pana astazi. In spatiile din Turnul Negru se poate vizita colectia de arme albe si de foc. Turnul Alb dateaza din secolul al XV-lea si era deservit de breasla

Evenimente Culturale

Festivalul international de muzica pop - Cerbul de Aur
Festivalul de primavara de Jazz si Blues - anual
Festivalul muzicii de camera - anual
Festivalul de teatru contemporan - anual
Concertele de orga de la Biserica Neagra - saptamanal
Concertele Filarmonicii Gheorghe Dima - saptamanal
Celebrarea Sfantului Gheorghe
Festivalul taranesc Nedeia Muntilor - anual
Festivalul national al Berii - anual
Sarbatoarea Junilor – anual

Pe langa acestea, daca va veti hotari s vizitati Brasovul puteti alege intre foarte multe localuri cu specific romanesc, terase, cazinouri, terenuri de tenis, centru de echitatie, snowkiting, paintball, aqua parc, aeroclub, centre de agrement, team building, biliard, bowling, piscine, telecabina Tampa, pescuit de tip traditional sau combinat si renumita gradina zoologica din Str. Brazilor.

Daca nimic din toate acestea nu v-au starnit interesul sau doriti si altceva, puteti sa dati o raita prin imprejurimile Brasovului:

Poiana Brasov

Poiana Brasov se afla la o altitudine de 1.020 m la baza Masivului Postavarul. Accesul cu automobilul se face din orasul Brasov sau cu autobuzul 20 din
Livada Postei pe o distan?a de 12 km.

Locurile in care va puteti aventura in masivul Postavaru sunt:
Pestera de Lapte, Pietrele lui Solomon, Muchia Cheii (abruptul Itvig), Templul Idolilor (Bisericuta Paganilor), rezervatia Tampa. Traseul Poiana Brasov – Vf. Cristianul Mare este deservit de doua telecabine care il parcurg in 5-6 minute.
Pe masivul Postavaru exista 9 partii si 7 instalatii de transport pe cablu.


Bran

Accesul catre Castelul Bran se face cu automobilul din Brasov prin cartierul istoric Bartolomeu, pe E 574 catre Pitesti sau cu mijlocul de transport local, autobuzul.

Castelul Bran este construit in 19 noiembrie 1377 pe o stanca, de-a curmezisul vaii, avand un aspect de protector al zonei.
Faima locului a crescut de-a lungul timpului datorita artei feudale prezente aici (picturi murale din 1512) si a exponatelor: arme (un tun din 1601), covoare si piese de mobilier care reprezinta stilurile Renasterii si Barocului, sala de muzica cu elemente gotice.
Castelul Bran este recunoscut si peste hotare in urma legendelor despre Vlad Tepes cunoscut de straini sub denumirea de Dracula.

Sacele

Aflat la doar 10 km de orasul Brasov, municipiul Sacele se afla pe valea Tarlungului la altitudinea de 600-700 m la poalele masivului Piatra Mare. Accesul se face cu automobilul din Brasov pe DN 1A.
Sacele este unul din punctele de plecare spre cabanele din masivele Piatra Mare si Postavarul.
Localitatea are ca si puncte de vizita:
- Muzeului de Etnografie Brasov amenajat in Casa Dijmelor (monument de arhitectura din 1543),
- Biserica “Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil” (sec. XVII),
- Biserica “Sfantul Nicolae” (1776-1808),
- Biserica “Adormirea Maicii Domnului” (1812-1819, pictata de Misu Pop in anul 1874).
Sacelele era cunoscut in vechime si sub denumirea de Sapte Sate.

Sambata de Sus

Ca sa ajungeti la Sambata de Sus accesul se face pe E58 in directia Sibiu.
Aici puteti vizita Manastirea Brancoveanu. Istoria Manastirii incepe in secolul al XVII-lea, in jurul anului 1696, cand domnitorul Constantin Brancoveanu, domn al Tarii Romanesti (1688-1714), a zidit-o din piatra si caramida.

Rasnov
Accesul spre Rasnov se face cu automobilul din Brasov prin cartierul istoric Bartolomeu, pe E 574 spre Pitesti sau cu autobuzul.
Aici ca si punct de atractie gasiti “Cetatea Rasnovului” construita pe un deal stancos deasupra orasului.

Harman

Acces din Brasov pe E 574 directia Sf. Gheorghe.
In Harman veti putea vizita o biserica foarte veche ridicata prin anii 1280-1290 de catre calugarii cistercieni. Biserica a avut un stil romanic la inceput, apoi a fost refacuta in stil gotic si in incinta ei veti putea admira superbe picturi murale de natura gotica sub tema „Judecata de Apoi”.


Codlea

Accesul se poate face cu trenul sau cu autoturismul pe E 58 spre Sibiu, pana la Codlea.

In 1211-1225, cavalerii teutoni ridica la Codlea o cetate, denumita Cetatea Neagra. Aceasta se afla pe versantul nordic al muntelui Magura Codlei.
In anul 1432 este refacuta si transformata in cetate taraneasca. In incinta putem vizita o biserica evanghelica fortificata.

Prejmer

Accesul cu autobuzul sau cu autoturismul din Brasov pe DN 10 in directia Sf. Gheorghe, din care se intra pe DN 11.
In Prejmer se gaseste Biserica Fortificata Prejmer care azi este in patrimoniul UNESCO.

Predeal

Accesul se face din Brasov pe E 60 spre Bucuresti sau cu trenul din Gara Brasov.

Predealul, oras si renumita statiune climaterica, se situeaza la cumpana apelor dintre bazinele Prahovei si Timisului, in pasul cu acelasi nume. Este orasul romanesc situat la cea mai mare altitudine (intre 1000 si 1600m). Statiunea Predeal se gaseste la o distanta de 25 km de Brasov.
Are trasee montane spre Bucegi, M-tii Baiului, Masivele Postavarul si Piatra Mare.
Predealul insa este o statiune foarte aglomerata si cautata pe perioada iernii, de catre toti iubitorii sporturilor de iarna care gasesc aici confortul unei statiuni montane care se respecta.

Sighisoara

Este ambasadorul cultural al Romaniei in Europa. Important centru cultural, acest minunat oras ne reprezinta in lume altfel de cum am fost sau suntem noi perceputi. Prin perseverenta, prin calitatea serviciilor, prin oamenii sai frumosi, prin curatenia exemplara a orasului, prin turismul de inalta clasa, prin festivalurile deosebite si scenetele de teatru de inalta clasa...Sighisoara a devenit ceea ce este acum!

Am incercat sa fac un tablou de ansamblu al Brasovului si al imprejurimilor sale. Stiu ca am fost sarac. Orice as spune despre acest judet este putin, deoarece Brasovul este un fel de loc unde timpul sta in favoarea noastra, iar daca din cand in cand ticaie...o face incet ca sa stim ca el exista si noi suntem aceia care nu vrem sa il mai auzim.
Poarta catre trecut exista: vizitati Brasovul!

 

EMMA

Cazare Brasov - EMMA

Pensiunea EMMA este situata la poalele mun?ilor Fagaras intr-un cadru natural deosebit. Se poate considera pe buna dreptate ca ne aflam \"pe-un picor de plai pe-o gura de rai\" ?n preajma sa. Aer curat ?i proaspat, lin... Mai multe detalii
ATV Loc de Joaca pentru Copii Bar de Zi Crama Foisor Gradina Gratar / Barbeque Hipism Masina Mic Dejun Parcare Peste Accepta Animale Restaurant Sala de Conferinte Terasa TV cu Cablu in Living
Balcon Dus in Camera Incalzire Centrala Minibar TV cu Cablu in camera Uscator
Structura spatiu:
 • Camere duble: 26
 • Apartamente: 1
 • Total camere: 0
 • Total locuri: 56
 • Pret: 100 RON/camera
Hanul Roua Sanzienelor

Cazare Brasov - Hanul Roua Sanzienelor

Construit din temelii si conceput in stil rustic, cu tot confortul unui hotel, Hanul Roua Sanzienelor ofera oaspetilor sai cele mai bune conditii de cazare si sejur. Cu o localizare de invidiat, si cu o arhitectura care ... Mai multe detalii
Gradina Gratar / Barbeque Mic Dejun Parcare Peste Restaurant Sala de Conferinte Sala de Mese Sanie TV cu Cablu in Living
Balcon Dus in Camera Incalzire Centrala Telefon TV cu Cablu in camera
Structura spatiu:
 • Camere duble: 0
 • Apartamente: 6
 • Total camere: 0
 • Total locuri: 30
 • Pret: - RON/camera
Apartament Magnoliei

Cazare Brasov - Apartament Magnoliei

Apartament in regim hotelier 30 euro/noapte. Locatie : Brasov, zona Gemenii Ap.2 camere: camera zi, dormitor, bucatarie, baie. Capacitate: 1-4 persoane Utilitati: TV, Microunde, Fier de calcat, TV cablu, Frigider, ... Mai multe detalii
Bucatarie Internet Living Parcare TV cu Cablu in Living
Baie cu Cada Frigider Incalzire Centrala Internet in Camere TV cu Cablu in camera
Structura spatiu:
 • Camere duble: 2
 • Apartamente: 1
 • Total camere: 0
 • Total locuri: 4
 • Pret: 30 EURO/integral
 
Pensiunea Top Mountain

Cazare Brasov - Pensiunea Top Mountain

Pe drumul serpuit ce leaga statiunea Poiana Brasov de orasul Rasnov, descoperim o minunata poienita strajuita de muntii impaduriti si nu prea inalti ai locului. Este Poiana Cristianului, o noua locatie a statiunii Poiana... Mai multe detalii
Bar de Zi Bucatarie Foisor Gradina Gratar / Barbeque Internet Mic Dejun Parcare Accepta Animale Restaurant Sala de Conferinte
Balcon Dus in Camera Incalzire Centrala TV cu Cablu in camera Uscator
Structura spatiu:
 • Camere duble: 9
 • Apartamente: 1
 • Total camere: 0
 • Total locuri: 20
 • Pret: 120 RON/camera
Apartament Dobrogeanu Gherea

Cazare Brasov - Apartament Dobrogeanu Gherea

TOTAL ACCOMODATION BRASOV - ofera clientilor sai cazare in judetul Brasov si imprejurimi. Dispunem de o serie de unitati de cazare, apartamente si vile destinate satisfacerii tuturor nevoilor si preferintelor. Apa... Mai multe detalii
Bucatarie Internet Living Parcare Accepta Animale TV cu Cablu in Living
Baie cu Cada Balcon Frigider Incalzire Centrala TV cu Cablu in camera
Structura spatiu:
 • Camere duble: 2
 • Apartamente: 1
 • Total camere: 0
 • Total locuri: 4
 • Pret: 80 RON/integral
Apartament in regim hotelier Brasov

Cazare Brasov - Apartament in regim hotelier Brasov

Apartament in regim hotelier 30 euro/noapte. Locatie : Brasov, zona Gemenii Ap.2 camere: camera zi, dormitor, bucatarie, baie. Capacitate: 1-4 persoane Utilitati: TV, Microunde, Fier de calcat, TV cablu, Frigider, Vesela... Mai multe detalii
Structura spatiu:
 • Camere duble: 2
 • Apartamente: 1
 • Total camere: 0
 • Total locuri: 4
 • Pret: 30 EURO/integral
Casa Ezio

Cazare Brasov - Casa Ezio

? Pensiune Situata intr-o zona inconjurata de masivul Piatra Mare si muntii Postavaru, ce alcatuiesc impreuna grupul de munti ai Barsei, situati langa versantul nordic abrupt al masivului Bucegi, pensiunea CASA EZIO f... Mai multe detalii
ATV Bar de Zi Cutie de Valori Fax Gratar / Barbeque Internet Internet Wireless Living Mic Dejun Parcare Accepta Animale Ping Pong Restaurant Room Service Sala de Conferinte Sala de Mese Sala de Fitness Salon Sanie Sauna Seif la Receptie Terasa Teren de Sport TV cu Cablu in Living Plata cu Cardul
Aer Conditionat Balcon Dus in Camera Frigider Incalzire Centrala Internet in Camere Minibar Seif Telefon TV cu Cablu in camera Uscator
Structura spatiu:
 • Camere duble: 10
 • Apartamente: 2
 • Total camere: 10
 • Total locuri: 42
 • Pret: 120 RON/camera
EMMA

Cazare Brasov - EMMA

Pensiunea EMMA este situata la poalele mun?ilor Fagaras intr-un cadru natural deosebit. Se poate considera pe buna dreptate ca ne aflam \"pe-un picor de plai pe-o gura de rai\" ?n preajma sa. Aer curat ?i proaspat, lin... Mai multe detalii
ATV Loc de Joaca pentru Copii Bar de Zi Crama Foisor Gradina Gratar / Barbeque Hipism Masina Mic Dejun Parcare Peste Accepta Animale Restaurant Sala de Conferinte Terasa TV cu Cablu in Living
Balcon Dus in Camera Incalzire Centrala Minibar TV cu Cablu in camera Uscator
Structura spatiu:
 • Camere duble: 26
 • Apartamente: 1
 • Total camere: 0
 • Total locuri: 56
 • Pret: 100 RON/camera
 
 
1 2 3 > >>
 
 

Home

Restaurante Valea Prahovei

Inscrie Pensiune

Inscrie Restaurant

Delta Dunarii

Despre Valea Prahovei

Parteneri

Contact

© Pensiuni Valea Prahovei 2008
Toate Drepturile Rezervate
 
Creare site by Studio Media Pixel